Jeugdtoernooien

Inschrijven jeugdtoernooien 2018

Ook dit jaar worden weer door heel veel verenigingen uitgenodigd om deel te nemen aan toernooien. Om dit goed te coördineren is de afspraak dat we teams die deel willen nemen inschrijven via de commissie Vrijwilligers, Sportiviteit & Respect. De keuze naar welk toernooi de voorkeur uitgaat is uiteraard aan het team zelf. Op bijgevoegd bestand kun je zien door welke verenigingen we uitgenodigd zijn. Soms staan hier ook het niveau of andere bijzonderheden bij. Het bestand zal wekelijks geactualiseerd worden.

Overzicht toernooien en inschrijvingen (versie 14-5-’18 | let op! betreft excel bestand met 2 werkbladen)

Voor extra informatie over de toernooien en bij concrete interesse naar een specifiek toernooi kunnen de coaches / leiders mailen naar vrijwilligers@vvbavel.nl. Wij verzorgen de aanmeldingen.

NB: Op 16 en 17 juni spelen we onze eigen toernooien. Uitnodigingen voor die data worden daarom niet opgenomen in het bestand.