NAC Zomerkamp 2018 bij v.v. Bavel

NAC Breda komt op bezoek bij vv Bavel!

In de zomervakantie van 2018 komt NAC Breda weer naar vv Bavel met de NAC Breda Soccer Camps! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag trainen als een echte profvoetballer van NAC Breda? Drie dagen lang voetballen en plezier maken in een uniek NAC Breda Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan nu in via nac.nl/soccercamps!  

 

De Soccer Camps zijn van 15 tot en met 17 augustus 2018 en vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Alle trainingen bij vv Bavel staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de NAC Breda Soccer Camps. En uiteraard mag je na afloop je NAC Breda Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

 

Eerste elftalspelers

Naast het veldprogramma vindt er dagelijks een animatie onderdeel plaats en zullen tevens twee NAC Breda spelers het Soccer Camp bezoeken om het onvergetelijk te maken!
Nieuw bij Soccer Camps: de NAC Breda Skill Games!

Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit FIFA op het voetbalveld nagedaan, inclusief je persoonlijke ranking en informkaart. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

 

Deelname

De kosten voor deelname aan het driedaagse NAC Breda Soccer Camp bedragen € 149,- per kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@nac.nl.

 

Doe jij ook mee? Ga snel naar nac.nl/soccercamps en schrijf je in! Vol=vol.