BN DeStem VoetbalAwards 2018

v.v. Bavel gastheer BN DeStem VoetbalAwards 2018

Voetbalclub Bavel is op 1 juni gastheer van de zevende editie van de BN DeStem VoetbalAwards 2018. Naast prijzen voor onder andere topscorer en beste trainer, reikt deze krant in deze editie ook een award uit voor beste vrouwenploeg van het seizoen.

,,Erg mooi dat wij, als bescheiden club, dit jaar gastheer zijn”, zegt Eric Joossen, voorzitter van Bavel over de BN DeStem VoetbalAwards 2018. ,,Het is leuk om de genomineerden in de verschillende categorieën te mogen ontvangen. En voor ons een mooie kans om aan de buitenwereld te laten zien dat we een leuke accomodatie hebben, en dat we een gezellige, sportieve club zijn.”

Vrouwenvoetbal

Vanaf dit jaar zal deze krant ook een prijs uitreiken aan de beste ploeg in het West-Brabantse vrouwenvoetbal. ,,Wij zijn ambitieus met onze elftallen. Zijn al lang aan het bouwen aan ons damesteam. Het is mooi dat dat opgemerkt wordt in de regio, maar ook door de KNVB”, zegt Joossen erover. ,,Wij waarderen het recreatieve voetbal enorm, maar willen met de eerste elftallen, zowel vrouwen als mannen, naar het hoogste niveau.” De vrouwen van Bavel komen uit in de hoofdklasse, de selectie van de mannen speelt in de derde klasse B.

De vorige editie bij Cluzona in Wouw leverde een prijs op voor Reinald Boeren (beste trainer, Rood-Wit), Aart Veldhof (beste speler, Baronie), Rémon Koenen (Zilveren Schoen voor topscorer, Dongen) en Cluzona (beste ploeg).

Wie de opvolgers zijn van deze awardwinnaars, weten we op 1 juni. Voor die tijd zal BN DeStem vijf genomineerden per categorie bekendmaken. Voor de prijs ‘beste vrouwenploeg’ zullen drie clubs genomineerd worden.

Bron: BN de Stem, Sander Koreman 04-04-18, 12:55