Beleef je voetbaldroom in de zomervakantie!

 

In de zomervakantie komt NAC Breda naar VV Bavel met een NAC Breda Soccer Camp! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag drie dagen voetballen en plezier maken in een uniek NAC Breda Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan snel in via www.nac.nl/soccercamps!  

 

Het Soccer Camp is van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 augustus 2018 en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. En uiteraard mag je na afloop je NAC Breda Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

 

Nieuw bij Soccer Camps: de NAC Breda Skill Games!

Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

 

Volledig programma

Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het NAC Breda Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz. Bovendien komen er tijdens het NAC Breda Soccer Camp spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is  er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

 

Deelname

De kosten voor deelname aan het driedaagse NAC Breda Soccer Camp bedragen € 149,- per kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@nac.nl.

 

Doe jij ook mee? Ga snel naar www.nac.nl/soccercamps en schrijf je in!