Het FamilieToernooi bij v.v. Bavel is al vele jaren een begrip voor vele families in Bavel en omstreken.

Traditioneel op 1e PINKSTERDAG, welke dit jaar valt op ZONDAG 20 mei, wordt op ontspannen en gezellige wijze een aantal potjes gevoetbald en voor vele families is de 3e helft één grote reünie.

Het toernooi vindt plaats tussen ongeveer 11.30 en 15.30 uur. Er wordt gespeeld op kleine veldjes met handbaldoeltjes onder een mix van veld- en zaalvoetbalregels en de wedstrijden duren 12 minuten.

Een team bestaat uit 4 spelers en een keeper en moet louter uit familieleden bestaan (een beetje creatief mee omgaan kan géén kwaad). Vrouwelijke speelsters zijn uiteraard meer dan welkom en de minimale leeftijd is 12 jaar.

Helaas heeft de knvb op zondag 20 mei voor ALLE senioren een compleet programma ingelast zodat deze spelers NIET mee kunnen doen aan het FamilieToernooi…..willen jullie hier terdege rekening mee houden met het samenstellen van jullie team !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voor de KINDEREN tussen 5 en 11 jaar is er een APART toernooi met dezelfde omstandigheden als hierboven beschreven met ÉÉN uitzondering: het mag een WILLEKEURIG team zijn ZONDER familiebanden……dus trommel 5 zonen, dochters, vrienden, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes,etc,etc. bij elkaar en je kunt meedoen.

Alle kinderen nemen na afloop 3 strafschoppen en ontvangen een versnapering en medaille.

Dus heb je binnen de familie 5 mensen die tegen een bal kunnen trappen en/of weet je 5 kinderen te mobiliseren geef je dan op (uiterlijk woensdag 16 mei) voor deze bijzondere dag via de mail:

robroelands@hotmail.com

Ik hoop dat jullie massaal deelnemen zodat we er met z’n allen een mooie dag van kunnen maken.

Groeten,

Rob Roelands