Agenda

Agenda

AANGEPASTE DATUM Voetbalkamp informatieavond

Voor alle kids en ouders die mee op voetbalkamp gaan. Dinsdag 27 maart vindt de informatie avond voor het voetbalkamp plaats in de kantine van VV Bavel. Tussen 20.00 uur en 20.45 uur vindt eerst een uitleg plaats door Hans voor ouders van kinderen die voor het eerst meegaan. Vanaf 20.45 uur worden dan de… Lees meer »

Jeugd voetbalkamp

Van 13 t/m 15 april staat het voetbalkamp voor de jeugd t/m JO13 weer op het programma. Inschrijven voor het voetbalkamp kan tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari. Via deze link is het inschrijfformulier te downloaden.

Schalke 04 trainingsdagen

Schalke 04 trainingsdagen v.v. Bavel wordt op 11 t/m 12 juli 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die K√∂nigsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen. Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar…. Lees meer »

NAC Breda komt op bezoek bij vv Bavel!

NAC Breda komt op bezoek bij vv Bavel! In de zomervakantie van 2018 komt NAC Breda weer naar vv Bavel met de NAC Breda Soccer Camps! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag trainen als een echte profvoetballer van NAC Breda? Drie dagen lang voetballen en plezier maken in… Lees meer »