Afsluiting woensdagmiddag en pupil van het jaar wederom een succes

Afsluiting woensdagmiddag en pupil van het jaar wederom een succes

Afgelopen woensdag 27 juni heeft op een zonnig sportpark de afsluiting van het trainingsseizoen 2017-2018 plaatsgevonden. Hierbij waren op een enkeling na alle JO9, JO8 en JO7 spelers aanwezig. Vooropgesteld, dat het een zeer goed seizoen was, zeker voor alle spelertjes.

Met wat spel- en partijvormen werd het sportieve gedeelte afgewerkt en halfweg werden er gezien de hoge temperatuur ook nog ijsjes uitgedeeld. Daarna werden de activiteiten hervat. Na afloop van het voetballende gedeelte was het de beurt aan Ad en Ad om de prijzen voor dit seizoen uit te reiken. Vooraleer hiermee te starten, werd er voor allemaal een beker limonade en een zakje chips uitgereikt.

Eerst werden alle trainers, stagiaires en hulpjes in het zonnetje gezet, voor hun bereidwilligheid om elke week present te zijn, om de spelers wat bij te leren en vooral veel plezier te laten beleven.

De spelers die 3 of 4 trainingen op jaarbasis hadden gemist werden persoonlijk gefeliciteerd en ontvingen een mooie beker als aandenken aan een mooi en geweldig goed seizoen.

De winnaars van de trainingsopkomst waren:
Jens van Dongen, Jaap Schalken, Jop Hamming, Jurre Kooijman, Ivo Langen, Yannick Dubbeldam, Mika Klep, Brent Lambrechts, Rick Veroude, Roef de Brouwer, Daan Fievet, Koen de Kanter, Tom Ouwens, Robert Claasen, Wout van Gorp, Lars Casteleijns, Tim van Schijndel, Sebas Kokx, Boaz Sulman, Douwe van Elsacker, Tjibbe Molenschot, Stijn van Os, Thom Savanovic en Lennart Erpelinck.

Ook werden er 3 aanmoedigingsprijzen uitgereikt en wel aan; Pieter Theeuwis, Giel Vogels en Storm van der Velden.

Als klap op de vuurpijl, mochten alle deelnemers, door sponsoring nog een bekertje als aandenken komen halen. Voor hen die er niet waren, zijn nog diverse bekertjes beschikbaar, waarvoor u via een persoonlijke mail op de hoogte wordt gebracht, hoe te handelen.

Uiteraard moest daarna ook de pupil van het jaar bekend worden en zoals al meerdere jaren het geval was geweest, was het een meisje die deze titel voor een jaar mag behouden. Uit handen van de vorige winnaar Noah Verhulst ging deze trofee naar Frederique Edwards van JO9-5.

Wij bedanken alle spelers en ouders voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen iedereen een hele goede fijne vakantie toe en graag tot volgend seizoen. Met dank voor alle presentjes die spelers en ouders ons nog hebben overhandigd. Heel hartelijk bedankt.

Namens v.v. Bavel,
Ad van Gils en Ad van Gorkum