Oud NAC – Bavel 1: aanstaande vrijdag 18 mei

Oud NAC trapt opnieuw af.

Sinds 1983 bestaat er een gezelligheidsteam van oud spelers van NAC die allemaal ten minste één wedstrijd in het eerste hebben gespeeld voor de Parel van het Zuiden. De ploeg van NAC vedetten ontstond onofficieel in 1970 en speelt onder andere al 44 jaar jaarlijks een nieuwjaarswedstrijd tegen de hockeyers van Zwart Wit. Recent is er door Chris van Nijnatten een poging gedaan om deze club weer wat nieuw leven in te blazen en dit heeft ervoor gezorgd dat er zich 26 nieuwe leden hebben aangemeld.

Aanstaande vrijdagavond om 19:30 uur spelen de mannen tegen Bavel 1 in het Rat Verlegh Stadion.

Omdat de afstand tussen de generatie oud-spelers van de jaren 80 en 90 en de huidige selectie te groot werd, is de ploeg opzoek gegaan naar nieuwe leden. Het doel is om meer aansluiting te vinden bij spelers die net de club hebben verlaten en hiermee in de nabije toekomst meer wedstrijden te gaan spelen en vaker bij elkaar te komen.  Onder de nieuwe leden zijn onder andere Jelle ten Rouwelaar, Rob Penders, Matthew Amoah, Michael Dingsdag, Anthony Lurling en Wilco de Vogt.

Wie vrijdag naar het stadion komt kan onder andere Brian Piris, Frank Broers, Geert Brusselers, Johan Gabriëls, Marcel van Helmond, Matthew Amoah, Michael Dingsdag, Peter Remie, Rob Penders, Tim Gilissen en Wilco de Vogt en Yureck Persoon in actie zien. Verdere details (welke ingang en welke horecapunten open zullen zijn) zullen we met jullie delen zodra deze bij ons bekend zijn.

Oud-spelers die niet zijn benaderd en toch graag willen aansluiten kunnen zich aanmelden via info@oudnac.nl

Bron: B-Side Rats, NAC